שמי קרן שביט (לשעבר: קרן שחם), יזמית לייף סטייל, מעצבת אופנה ומורת דרך לחיים טובים. נשואה לעידן ואמא גאה לעלמה (10) ונגה (7). את ביתנו בנינו בקיבוץ גבת, בעמק יזרעאל. הגשמנו חלום של חיי משפחה בטבע ובכפר. את עבודתי אני חולקת בין העיר ובין הכפר, משתדלת להנות מכל העולמות. יוצרת בסטודיו שלי "בית לחלוצות" השוכן בתוך מוזאון העמק בקיבוץ יפעת (גם חנות הבית ממוקמת שם) ומבלה זמן גם בחנות הדגל הממוקמת ברחוב שנקין, בלב ת"א ובמכירות קונספט חוויתיות שאני יוצרת ומפיקה. "טוב ויפה" הוא הבלוג האישי שלי, אותו אני כותבת כבר 8 שנים. הוא משמש לי כיומן אישי ובו אני כותבת על כל מה שטוב ויפה בעיני. מוזמנים להצטרף אלי למסעותי.
צרו קשר: 050-9474785
FOLLOW ME
הצטרפו לרשימת תפוצה
רוצים לקבל עדכון למייל שלכם כל פעם שאני מפרסמת פוסט?
רשמו את כתובת האימייל:
המייל שלך נוסף לרשימת התפוצה!

פריחות אביב באודים - חגיגת "טוב ויפה" בטבע עם חברות

22 03

 

אחרי חורף ברוך גשמים, שלג וסערות הוא הגיע סוף סוף, האביב. הארץ כולה נשטפה במרבדים ירוקים עם הרבה כתמי צבע של פריחות צהובות, אדומות, לבנות, ורודות וסגולות. זה הזמן להוציא את האף החוצה, להריח ריחות אביב ולמלא את הריאות בפרחים. 

 

 

לכבוד השקת קולקציית האביב של הגלביות שלי בחנות הנודדת שהתמקמה בהאנגר של סטודיו בייסיק באודים, הזמנתי את הצלם האהוב עלי, אסף רביבו, עם עלמה שלי (כבר בת 8!) ורונה (בת הדוד האהובה של עידן) למחול גלביות בטבע. תראו כמה יופי הוא לכד במצלמתו.

 

 

 

 

 

 

10 דגמים חדשים לילדות במידות 2-12, 100% כותנה. ועוד 20 דגמי נשים חדשים, כשהאהובות עלי ביותר הם בדי הסאטן הרכים והנשיים.

 

 

 

 

 

 

 

עלמה היא כבר דוגמנית עם ניסיון, זה הקיץ השישי ברציפות, שהיא מדגמנת את מותג גלביות הילדות שלי בהנאה גדולה.

 

 

את קולקצית האביב החדשה בחרתי להשיק במקום שאני אוהבת במיוחד, בהאנגר החדש והענק של סטודיו בייסיק (הדקל 13) באודים. בייסיק ואני זה סיפור אהבה ארוך, שיש בו חברות והערכה הדדית. לפני כחצי שנה הן עברו ל"בית חדש" באותו ה"ויליג'" המשגע שלהן, גן עדן לאוהבי יופי, טעם טוב והרפתקאות.

 

 

את הצילומים היפים הללו צילם בכישרון רב הצלם גלעד רדט.

 

 

 

 

תראו כמה הרמוניה יש בחיבור הצבעוני שלי עם בייסיק בגוונים הבהירים, הרגועים והטבעיים שלהן.

 

 

 

 

החנות הנודדת שלי התמקמה באודים בשבוע שעבר (כל הפרטים בדף האירוע בפייס) ובו אני מארחת מותגי עיצוב צבעוניים שאני אוהבת במיוחד. בעוד שבוע, החנות שלי תעזוב את אודים ותמשיך את מסעה עד שתתמקם מחדש בלוקיישן נפלא אחר.

 

 

ממליצה לכן לתפוס (לפחות) שעה נעימה אחת, להגיע ולבקר אותי ואת בייסיק באודים. בחרתי עבורכם מקבץ יפיפה של מתנות חג נפלאות, כאלו שמשמחות אותי באופן אישי, מתנות שכיף לתת וכייף לקבל.

 

 

בין פינות החמד הפזורות במקום, תוכלו לגלות גם מוצרים חדשים. קולקציה חדשה של "תיקי נדודים" קיצית, במגוון בדים ברוח הגלביות שלי. המחיר מפנק במיוחד: 125 ש"ח לנשים ועוד 80 ש"ח עבור תיקי ילדות קטנים יותר.

 

 

 

 

 

 

גם שטיחי פרקט הבמבוק הטבעיים שלי הגיעו איתי לאודים במגוון הדפסים חדשים וישנים יותר. הקולקציה מונה עשרות פרינטים, במגוון של 5 גדלים שונים. ממליצה לכן להגיע ולהכיר מקרוב. מבטיחה שלא תוכלו להשאר אדישים אליהם.

 

 

וכמובן שהבאתי איתי את השף הפרטי שלי ממרחביה, אייל גימשי המוכשר מ"המעדניה" - קייטרינג וארוחות בראנץ מפנקות מעמק יזרעאל. שווה לשמור מקום לארוחת צהריים ולהגיע להתפנק באודים.

 

 

מתי לאחרונה קיבלתם אביב בצלחת?


 

 

 

 

 

 

 

 

אז כנסו למכונית ובואו לבקר אותנו ואת האביב באודים.

 

 

 

כל הפרטים כאן:

 
15 במרץ עד 27 במרץ 
 
סטודיו בייסיק, הדקל 13 אודים
 

ראשון – רביעי- 15.3-18.3 – 10:00-18:00
 
חמישי 19.3 - 10:00-21:00
 
שישי 20.3- 9:00-16:00
 
ראשון – רביעי- 22.3-25.3 – 10:00-18:00
 
חמישי 26.3 - 10:00-21:00
 
שישי 27.3- 9:00-16:00

 
 
איך מגיעים?
ברכב:
שפע מקומות חניה.
ברכבת: 
תחנת הרכבת בית יהושע
באוטובוס:
כל קו אוטובוס שנוסע מאיזור תל אביב על כביש 2 (כביש החוף) לכיוון צפון.
1 תגובות
התגובה שלך נקלטה במערכת ותפורסם אחרי אישור
השארת תגובה
אלכס מילאטינר 4 09.04.2015

הי, נראה שפספסתי את המכירה באודים. איפה ניתן לרכוש את הגלביות אחרי הפסח? אלכס

© קרן שביט 2012
צור קשר 050-6422333