

ארוחות קטנות, בצלחות גדולות - מסעות החורף בלב השרון - מכירה בשבת בניצני עוז - 28.1.17
27 01
החורף בארץ הוא עונה קצרה ורומנטית. תמיד אני מרגישה שהוא עובר מהר מדי, שלא הספקתי למצות אותו עד תום. מצד אחד אני נהנית להתכרבל בבית, מול הקמין, עם משפחה, חברים, משקה חם ואוכל מנחם, ומצד שני השדות המוריקים קוראים לי, לצאת למרחבים.
ריח האדמה הרטובה והחריפות הירוקה של הצומח מסביב. עוד רגע יכוסו כל המרבדים הירוקים בצבעים עזים של פריחות סגולות, ורודות, אדומות, צהובות ולבנות.
כל מגרש גרוטאות זנוח מוריק ונראה כמו שומר מסך של WINDOWS. זאת בדיוק העונה שמעירה אצלי את יצר הנדודים. אני נהנית להתלבש טוב, רצוי בשכבות, לגרוב גרבי צמר סרוגות, להתגלצ' אל תוך מגפי הגומי שלי, ולצאת החוצה, למפגש חי עם הטבע המופלא הזה שמקיף אותי.
הסקרנות ויצר הנדודים שלי, הם גם אלו שהובילו אותי לפורמט מכירות החורף שלי, שנודדות בין בתים מרתקים. אחת לשבועיים, במהלך החורף, אני אורזת את כל השמלות והאוצרות שלי ומתמקמת בבית מרווח, מעניין ומכניס אורחים. הגשם והירוק שבחוץ הם תפאורה נהדרת לחמימות ולקסם שמתרחשים בפנים.
השבוע אקיים מכירה בניצני עוז, מושב קסום בלב מושבי השרון. לכל אירוע יש את הסיפור המיוחד והקסום שלו, זה שהופך אותו למעניין ומסקרן. בואו לבקר אותי מחר, בשבת ה-28.1.17 ולהנות ממארג היופי והתוכן שאצרתי עבורכן (כל הפרטים למטה, בסוף הפוסט).
אז למה אתן רוצות להגיע בשבת זו למסעות החורף של קרן שביט, מכירה ביתית בלב השרון?
כי יש לי עבורכן הרבה סיבות טובות לכך. מי שטרם חוותה ביקור באחד מאירועי מסעות החורף שלי, מדובר בבילוי כייפי, בוקר של השראה מלא ביופי, אומנות, עיצוב, אופנה וקולינריה.
בואו לראות מה רקחתי עבורכן הפעם.
1. אפרת לב - המארחת שלי, פצצת אנרגיה צהובה ונמרצת, יצירתית, כישרונית, מורה לחיים הטובים והיפים.
2. הצצה לבית פרטי מהמם בסגנון קולומביאני, שעיצבה עינב גלילי המוכשרת. בשעה 14:00 תקיים עינב בית שיח אדריכלים ובו תשתף בתהליכים ותענה לשאלות הקהל.
3. דורון זאוברמן המהממת מ"ארוחות קטנות" תשתלט על מטבח הבית ותוציא משם ארוחות קטנות, טריות וטעימות. נשנושים קטנים וטעימיםםםם שאפשר לאכול במקום וגם רטבים ואוכל ביתי בצינצנות שוות, שמומלץ לקחת הביתה. אל תפספסו את הסיידר האלכוהולי החם שלה. ניתן להצטייד אצלה ולצאת לפיקניק בחורשה הצמודה לבית, או בכל פינה ירוקה אחרת, הפזורות בשפע בין שדות מושבי השרון.
4. ליאור שחר, קרמיקאית סופר מוכשרת ובעלת הסטודיו 1220 מעלות תגיע מיפו עם כלי קרמיקה מושלמים בעבודת יד. הכלים שלה כל כך מיוחדים, כך שאפילו באנטרופולוג'י גילו את הפוטנציאל ופנו אליה כדי שתיצר עבורם.
איך מסרבים לאנטרופולוג'י? זו שאלה שתוכלו להפנות אליה ישירות כשתפגשו אותה בשבת הקרובה. בואו להכיר את היוצרת המוכשרת הזו ולבחור לעצמכם יצירת אמנות "נושמת" שתככב בהפקות האירוח הפרטיות שלכם..
5. המאיירת ואמנית הנייר החביבה עלי, אפרת חסון דה בוטון מקעקעת איורים על חפצים, שתביאו מהבית, או שתרכשו במקום. הכי אני ממליצה לתת לה לצייר לכם על מגפי גשם, אבל גם אייפון, גיטרה, או כל חפץ אחר שיקר לליבכם. בעזרת איורים מקסימים, היא תהפוך כל חפץ פשוט לאחד ומיוחד. אל תפספסו אותה מ- 10:00 עד 14:00.
6. מבצע מיוחד רק ביום האירוע על כל שמלות הסריג החדשות, הלולות וגילי. בגלל שכל כך קשה לבחור בינהן החלטתי לפנק אתכן בהנחת כמות. ראשונה ב-320, שניה ב- 280, שלישית ב-240. קל יותר לבחור 3 שמלות, במחיר מתחשב של 840 ש"ח (אחשב לכן במהירות: חסכתן 120 ש"ח) ואפשר גם להביא שתי חברות ולחלוק איתן קניה.
7. שמלות הולי הובי החדשות שלי - סנוניות ראשונות מקולקצית האביב המאוד מיוחדת. בואו בחורף ותריחו אביב.
8. חזרו למלאי גלביות ושמלות בוייפרנד לקולקציית הבייסיק שכל כך חיכתן להן. שחור מט, ג'ינס וקפסולה קטנה ומיוחדת של גלביות אלגנטיות מקרפ סאטן שחור.
9. אוצרות ואוספים מיוחדים, שליקטתי בכל העולם ויגיעו איתי לאירוע. פריטים שלא תמצאו במקומות אחרים. מעצבים ואמנים ישראלים שמיצרים עבורי קולקציות קפסולה מיוחדות במהדורה מוגבלת. תכשיטים, נעליים, אקססוריז, גרבי צמר מושלמות וכל מה שיעשה לכם טוב בלב בחורף.
10. תצוגת רהיטים מיוחדים של MOLET, מעצבים צעירים ונכונים, שעיצבו יחידות ריהוט מודולריות ממשטחי עץ תעשיתיים בסיסיים. אתן כבר יודעות מה דעתי על מיחזור בכלל ועל משטחי עץ בפרט. בניתי ערים שלמות מהם בכל הפסטיבלים שלי. מזמינה אתכם לאתר שלהם,שם תוכלו ללמוד על הפלא הזה וגם להגיע לפגוש אותם במכירה בשבת.
הצטרפו אלי, במסעות החורף שלי, כי כיף בבית, אבל כיף גם בבתים של אחרים!
מצפות לכן בשבת בבוקר, קרן ואפרת.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
איפה?
במושב ניצני עוז, שבלב מושבי השרון, יש מחלף ניצני עוז, ממש על כביש 6. בביתה של אפרת לב, בתוך המושב.
איך מגיעים?
רושמים ב-WAZE: הבוסתן 1 ניצני עוז. יש שילוט במקום.
מתי?
בשבת הקרובה, ה-28 בינואר 2017,
מהשעה 10:00 בבוקר ועד 16:00 אחר הצהריים.
צריך להרשם?
לא, אבל יהיה נחמד ומתחשב מצדכם לאשר הגעה בעמוד הפייסבוק של האירוע, כדי שנהיה ערוכים עבורכם.